Αυγέρης Μαυροχαλυβίδης

Αυγέρης Μαυροχαλυβίδης

Fitness Trainer

Προέρχομαι από οικογένεια αθλητών με καταξιωμένη πορεία στο χώρο της πυγμαχίας, των πολεμικών τεχνών και της σωματικής διάπλασης. Ο ίδιος ασχολήθηκα από μικρή ηλικία με την πυγμαχία, το ανήσυχο πνεύμα μου όμως με οδήγησε και σε άλλες ενασχολήσεις τόσο στο χώρο της άσκησης όσο και στο χώρο της αποκατάστασης. Αποφοίτησα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον τομέα της γραφιστικής, του design και του 3D Αnimation.

Συνεργάστηκα ως γραφίστας και designer με περιοδικά γνωστών εκδοτικών οίκων, αλλά και με χώρους εκγύμνασης, αλλά πολύ σύντομα αποφάσισα να ασχοληθώ και επαγγελματικά με το χώρο της άθλησης. Είμαι πιστοποιημένος Personal & Group Fitness Trainer και Power Cycling Instructor από τις σχολές European Health & Fitness Associations (EHFA), Effect Academy, National Council on Strength & Fitness (NCSF), Studio One και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σε High Intensity Interval Training (HIIT), Kettlebell Training, Battle Ropes Training, Weight Training, Fitball & Bosu Training, Aerobic Training (Cardio) και TRX Suspension, Functional & Force Suspension Training. Παράλληλα, έχω ασχοληθεί με Ergometric Tests, Athletic Management & Communication και Sports Psychology.

Προσωπικός μου στόχος είναι να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να ενσωματώσουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους, κάνοντάς την τρόπο ζωής. Πιστεύω ότι η άσκηση είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη βέλτιστη ποιότητα ζωής που μπορούμε όλοι μας να έχουμε από την πιο μικρή έως και τη μεγαλύτερη ηλικία.
Η άσκηση είναι τόνωση, είναι διέξοδος, είναι ζωή!