Άντα Στυλιανίδου

Άντα Στυλιανίδου

Άντα Στυλιανίδου

Ιδιοκτήτρια The Loft Studio & Yoga Instructor

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και με μεταπτυχιακό τίτλο από το Leicester University του Λονδίνου, εργάστηκα για πάνω από μια δεκαετία στο χώρο των επιχειρήσεων. Γνώρισα τη γιόγκα το 2005, όταν αναζητούσα μια πρακτική ασφαλή και ιδανική για τη βελτίωση της στάσης του σώματος που είχε επιβαρυνθεί από την πολύωρη καθιστική εργασία γραφείου.

Το 2010 εμβαθύνω στη φιλοσοφία αυτού του συστήματος, και παρακολουθώ την εκπαίδευση του YogaWorks στην Αθήνα με δασκάλα την Άννα Ζώρζου. Δύο χρόνια μετά, ταξιδεύω στην Ινδία και ολοκληρώνω μια δεύτερη εκπαίδευση 200 ωρών στη Raja Yoga της σχολής Shanthi Yoga School of India. Έκτοτε ακολούθησα και ακολουθώ αρκετούς δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και το σύστημα Birthlight προγεννετικής γιόγκα.

Η πρακτική μου και η διδασκαλία μου έχει επιρροές από το σύστημα της Ashtanga Vinyasa, το YogaWorks και την πιο πνευματική Raja Yoga. Αποστολή μου είναι να ενθαρρύνω όλους να εξασκούνται στη γιόγκα, καθώς πιστεύω στα αμέτρητα οφέλη αυτής της πρακτικής που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή του ασκούμενου και να προσφέρει εσωτερική ευτυχία.
Η καθημερινότητά μου μοιράζεται στους ρόλους μου ώς μητέρα, σύζυγος και αφοσιωμένη ασκούμενη της γιόγκα.